Біохімія

Біохімічні дослідження

міцно увійшли в практику ветеринарних лікарів, адже вонb дають можливість повною мірою оцінити стан і функціональні можливості всіх внутрішніх органів тварини.
Іншими словами отримавши відповідь ветеринарної лабораторії можна зрозуміти реальну картину про стан обміну речовин в організмі і практично без зайвих досліджень зрозуміти який з внутрішніх органів потребує додаткової уваги (гостра / хронічна ниркова недостатність, гепатит, панкреатит; ендокринні патології, порушення мінерального обміну і багато іншого) . На сьогоднішній день поставити діагноз та подальший моніторинг стану тварини практично неможливо без біохімічного дослідження.
У нашій ветеринарній лабораторії розуміють важливість біохімічного дослідження тому дані в яких ми сумніваємося не коли не потраплять «на руки» замовнику, а будуть перевірені ще раз.
Залежно від обсягів і цілей, поставлених перед нами, ми використовуємо як напівавтоматичний біохімічний аналізатор Evolution 3000 BSI виробництва ІталіїБіохімічні дослідження
так і повністю автоматичний сучасний біохімічний аналізатор ACCENT 300 – з прямою фотометрією підлогового виконання польського виробництва.

Біохімічні дослідження