М’ясо

Велике занепокоєння медиків і широкої громадськості викликають 1) забруднення їжі анаболічними гормонами, наприклад діетилстильбестролом; 2) проникнення в молочні і м’ясні продукти антибіотиків, наприклад пеніциліну і хлорамфеніколу; 3) застосування наркотичних засобів для стимулювання спортивних результатів тварин, наприклад скакових коней; 4) забруднення їжі та кормів мікотоксинами. Розроблені в даний час методи скринінгу однаково застосовуються для будь-якого з перерахованих вище гаптенів.
На даний момент ми пропонуємо дослідження для виявлення і визначення наступних токсинів:

Назва Срок исполнения Вартість, грн.
Афлатоксин В-1 1-2 дня 200
N-нітрозаміни 1-2 дня 200