М’ясо
Велике занепокоєння медиків і широкої громадськості викликають 1) забруднення їжі анаболічними гормонами, наприклад діетилстильбестролом; 2) проникнення в молочні і м’ясні продукти антибіотиків, наприклад пеніциліну і хлорамфеніколу; 3) застосування наркотичних засобів для стимулювання спортивних результатів тварин, наприклад скакових коней; 4) забруднення їжі та кормів мікотоксинами. Розроблені в даний час методи скринінгу однаково застосовуються для будь-якого з перерахованих вище гаптенів.
На даний момент ми пропонуємо дослідження для виявлення і визначення наступних токсинів:
Назва | Срок исполнения | Вартість, грн. | |
Афлатоксин В-1 | 1-2 дня | 200 | |
N-нітрозаміни | 1-2 дня | 200 |