ІФА

 

 

Імуноферментний аналіз (ІФА)

сучасне лабораторне дослідження, в ході якого ведеться пошук специфічних антитіл в крові або антигенів до конкретних захворювань з метою виявлення не тільки етіології, а й стадії хвороби. Результати ІФА можуть видаватися якісно і кількісно.
У світовій практиці ІФА застосовується в наступних ситуаціях:
1) Пошук специфічних антитіл до будь-якого інфекційного захворювання;
2) пошук антигенів будь-яких захворювань (інфекційних, венерологічних);
3) дослідження гормонального статусу пацієнта;
4) обстеження на онкомаркери;
5) обстеження на предмет наявності автоімунних захворювань.
У своїй роботі ми використовуємо високоякісне обладнання компанії Thermo Fisher Scientific Inc. (NYSE: TMO) яка є світовим лідером в обслуговуванні науки, з доходом 17 млрд. дол. І більше 50 000 співробітників в 50 країнах. Це:
1. Multiskan FC є безвідмовний надійний фотометр мікро планшетного формату для досліджень в медицині і молекулярної біології. Який з високою точністю проводити вимірювання: швидкість реєстрації результатів в 96-лунковому планшеті займає 6 секунд.
2. Термошейкер PST-60HL призначений для перемішування стандартних 96 ямковий іммунопланшет в режимі термостатування. Відмінною особливістю його, є наявність запатентованого фірмою двостороннього нагріву планшети, що дозволяє досягти повної відповідності встановленої і реальної температури в лунках планшет.
3. Мікро планшетний промивач Thermo Scientific Wellwash– простота використання, зручність і універсальність при постановці ІФА

Імуноферментний аналіз (ІФА)