Про нас

Багатопрофільна лабораторія ветеринарної медицини – це сучасний ветеринарний діагностичний центр, який був заснований в 2015 році, за фінансової та науково-технічної підтримки Євросоюзу, в рамках проекту “Забезпечення сталого виробництва та впровадження належної практики вирощування великої рогатої худоби в господарство Румунії, Республики Молдова та Прикордонними регіонів України “  MSI ETC КОД 1549. Основна мета, яку ми поставили перед собою – доступність прогресивних методів лабораторної діагностики в роботі як ветеринарних лікарів та й наших аспірантів за допомогою сучасного обладнання і європейської якості.

Ми спрямовані на багатоцільову аудиторію – у нас немає кордонів, у нас є незвідані горизонти. Завдяки багатоцільовому обладнанню предметом наших досліджень може бути як кров, сеча, сперма тварин, так і продукція сільгосп виробництва: м’ясна, молочна, зернова.

Основні напрямки, за якими ми проводимо дослідження це: біохімічні, імуноферментні, морфологічні, радіологічні ветеринарно-санітарні та дослідження на вміст важких металів.

На базі нашої лабораторії магістри, аспіранти та викладачі Одеського державного аграрного університету мають можливість на безкоштовній основі проводити свої дослідження пов’язані з науково-технічною діяльністю, що сприяють постійній модернізації, як методів дослідження так і обладнання.

Ми знаходимося на початку свого довгого, місцями тернистого шляху. Наша мета – йти в ногу з часом, впроваджуючи передові технології та розширюючи спектр послуг, що надаються, прагнучи бути на крок попереду конкурентів, впроваджуючи інновації і уважно вивчаючи потреби наших клієнтів. Ми відкриті для співпраці і готові обговорити всі Ваші пропозиції.